Op een dinsdag in April ontvingen wij de volgende aanvraag: Ik zoek al twee maanden naar een geschikte Mercedes A-klasse, ik kom er echter niet uit. Kunnen jullie mij helpen?

Natuurlijk kunnen wij dat!

Wij hebben direct ons netwerk aangesproken en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij Van Mossel Mega Occasion Centrum. Hier stond een prachtige Mercedes A180 AMG Pakket aangeboden. Wij hebben direct contact opgenomen en het balletje begon te rollen. Onze klant had onderstaande Mini Cooper One om in te ruilen:

Van Mossel Mega Occasion Centrum stuurde ons een aantrekkelijk voorstel, gebaseerd op inruil van de Mini Cooper. Het betrof een Financial Lease voorstel, aangezien dit één van de eisen van de klant was. Onze klant kon zich vinden in dit voorstel en is naar de auto gaan kijken op vrijdag en heeft de deal kunnen sluiten op die dag! Om een lang verhaal kort te maken; mevrouw was zelf al twee maanden zoekende, wij hebben de perfecte auto voor haar gevonden en aan laten schaffen in nog geen DRIE dagen! 

Recent heeft onze klant de Mercedes A-Klasse opgehaald en ze is er uiteraard ontzettend blij mee. Wij wensen haar veel veilige kilometers toe in haar nieuwe bolide!

Onderstaande Mercedes A180 met AMG Pakket hebben wij voor onze klant gevonden:

Mevrouw haar recensie:

Ik was opzoek naar een Mercedes A- klasse. Na een lange mislukte zoektocht besloot ik om Proefritspot te benaderen. Binnen een middag werden er voor mij 2 goede opties gevonden. Ook werd er via Proefritspot een goede deal betreft inruil gemaakt, zodat ik zelf niet hoefde te onderhandelen. Uiteindelijk had ik een dag later een mooie A- klasse en mijn eigen auto ingeruild. Top service en snelheid!