Marktplaats is helaas niet meer wat marktplaats vroeger was. Helaas zijn er momenteel veel koopjesjagers actief op het online platform, die zo ver onder de vraagprijs bieden dat je bij jezelf denkt: Meen je dit serieus?

Marktplaats is en blijft HET online platform voor auto zoekende. Uit cijfers blijkt dat er dagelijks meer dan 8.000 auto’s op marktplaats worden geplaatst. 

Uiteraard maken de koopjesjagers hier gebruik van en bieden vaak cash geld aan en het voorstel om de auto meteen op te halen. Wees hierbij op je hoede, want na de proefrit / bezichtiging zullen ze altijd weer wat van de prijs proberen te onderhandelen. Sta sterk in uw schoenen en wijk niet af van de vooraf afgesproken prijs. Zij zijn immers ook in de auto gestapt om je auto te komen bekijken.

Wat ook vaak voorkomt is dat ze zeggen dat ze komen, maar dan nooit op komen dagen. Check daarom altijd de dag voor de bezichtiging, of dezelfde ochtend of de afspraak doorgaat.

Wilt je dit allemaal niet ervaren of meemaken & wilt je meer geld ontvangen voor je auto bij verkoop?  Maak dan gebruik van onze Auto Verkoop Service. Je hoeft helemaal niets te doen, wij verkopen de auto voor jou! Wanneer wij de auto hebben verkocht, wordt het geld direct op je rekening gestort, of geven wij het cash bij je af (hangt van koper af). Met deze service werken wij op ” No Cure No Pay” basis, wat inhoudt dat je ons pas hoeft te betalen bij succes. Wanner wij je auto niet verkopen of je besluit de auto te willen houden, dan betaalt je ons helemaal niets!

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de oplichters die actief zijn op marktplaats, hier schrijven wij een apart stukje over. 


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen: