Zaterdag 1 Juni 2019 zijn wij met de klant bij twee Peugeots 308cc gaan kijken. HIER leest u de bevindingen over het eerste exemplaar van die dag! 

Nadat wij bij het eerste exemplaar zijn gaan kijken, zijn wij doorgereden naar de volgende 308cc! Toen wij arriveerde bij de handelaar, stond de auto gepoetst en wel klaar in het zonnetje! Zo’n aankomst geeft een ontzettend goede eerste indruk! Een goed begin is het halve werk!

De auto was ontzettend netjes, al 5 jaar in bezit van de huidige eigenaar, alle boekjes aanwezig, twee sleutels en ga zo nog maar even door! Onze klant was meteen verkocht!

Na het maken van de proefrit, gaf onze Proefrit Assistent een positief aankoop advies uit, aangezien er niks op of aan te merken was. Bij verkoop kreeg de auto een kleine beurt, nieuwe APK en drie maanden garantie op alles! 

Bij de onderhandelingen heeft onze proefrit Assistent nog €1250 euro voordeel voor de klant kunnen onderhandelen! Waardoor de kosten om ons mee te nemen ruimschoots zijn terugverdiend en de klant zeker is van een technisch goede auto!

Handelaar blij, klant bij, wij blij! Wat wil je nog meer!

Wij wensen mevrouw veel fijne kilometers toe in haar verse cabriolet!