Intro
Mijn naam is Daan de Meijier en brandstof vloeit door mijn aderen sinds jongs af aan! Daarom ben ik in 2018 mijn hart gaan volgen en ben ik mijn droom gaan najagen, hieruit is Proefritspot ontstaan!

Persoonlijkheid
Mijn familie en vrienden weten dat ik graag onder de mensen ben, graag een praatje maak en niet kan stoppen met praten over mijn passie: Auto’s! Als klein mannetje stond ik al langs de kant van de weg, alle merken op te noemen van auto’s die langs kwamen rijden. Ook was ik er heilig van overtuigd dat een auto met twee uitlaten harder ging dan een auto met slecht één uitlaat. Als je zegt Daan, dan zeg je auto’s!

Achtergrond
Ik ben idolaat van auto’s, daardoor wist ik al vroeg welke opleiding ik wilde gaan volgen: de IVA (Instituut Voor Autobranche en management) te Driebergen. Tijdens mijn periode op de IVA ben ik werkzaam geweest bij verschillende autodealers, waar ik mijn meeste ervaring heb opgedaan. In 2011 heb ik mijn HBO aan de IVA afgerond. Na de IVA heb ik mijn Master (MSc) in Marketing gehaald aan TiasNimbas te Utrecht.

Vaak kreeg ik de vraag van familie en vrienden: waar moet ik op letten? Is dit een goede auto? Klopt deze kilometerstand wel? Kan je die verkoper uithoren voor mij? Of wil je voor mij de onderhandelingen doen?

Een half jaar geleden viel het kwartje; ik ga mensen professioneel helpen bij het aankoopproces van (tweedehands) auto’s!  

Ontzorgen
In de afgelopen jaren heb ik auto’s voor mijzelf en voor vrienden & familie aangekocht, waardoor ik weet waar ik op moet letten. Gelukkig heb ik ook auto’s aangekocht met mankementen, want daar heb ik veel van geleerd! Door het vallen en opstaan weet ik precies waar ik op moet letten tijdens het aankoopproces of tijdens het maken van een proefrit en deze ervaring deel ik graag met jou!

Netwerk
In de afgelopen jaren heb ik een mooi netwerk opgebouwd in de autobranche waar jij vanaf nu van kunt profiteren. Wat dit inhoudt voor jou? Scherpere prijzen en eerlijke auto’s!

Slot
Graag help ik jou bij de zoektocht naar een geschikte tweedehands auto die aan al je wensen voldoet. 

Ik hoop binnenkort samen met jou een proefrit te mogen maken!

Met vriendelijke groet,

Daan de Meijier
Proefritspot 
info@proefritspot.nl
0636519878


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen: