Wil jij meer geld verdienen bij de verkoop van je huidige auto? Wij regelen dit voor je!

Veel mensen hebben niet de juiste kennis om hun huidige auto voor een goede prijs in de markt te zetten en lopen hierdoor geld mis. Of ze ruilen hun auto in bij de aankoop van een nieuwe auto, simpelweg omdat dat makkelijk is. Maar vaak ligt de inruilprijs een stuk lager dan de actuele marktwaarde van de auto. En dit is zonde, want hierdoor loop je geld mis! Daarnaast heb je zonder inruil de mogelijkheid tot extra korting op de aanschaf van je nieuwe auto. Kortom, dit kan beter.

Ook kan zo’n verkoopproces veel tijd in beslag nemen. Foto’s maken van de auto, online een advertentie aanmaken, communicatie met geïnteresseerden onderhouden en tijd vrijmaken voor het maken van proefritten met potentiële kopers.. totdat je raak hebt.

Wij nemen dit volledige proces uit handen met de Auto Verkoop Service van Proefritspot!

In deze dienst zit inbegrepen:
Het maken van professionele foto’s van de auto
Het adverteren van de auto op meerdere websites
Het onderhouden van contact met potentiële kopers
Het onderhandelingsproces verkoopprijs i.o. van jou
 Het maken van proefritten
 Het sluiten van de deal met de kopende partij
 Het overschrijven van de verkoopsom naar jouw rekening
 Het overschrijven van de auto
 Het afleveren van de auto bij nieuwe eigenaar

En terwijl wij bovenstaande werkzaamheden uitvoeren voor jou, kun jij gewoon gebruik blijven maken van de desbetreffende auto.  En wanneer een serieuze potentiële koper interesse heeft, dan stemmen wij een tijd, datum en locatie met elkaar af zodat wij de auto een half uurtje van jou kunnen lenen voor het maken van een proefrit. Dus terwijl jij thuis of op je werk bent, word je auto verkocht en ontvang jij een marktconforme prijs!

Door onze expertise en ervaring, bespaar je zeker geld én tijd!